Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za pse – osebni prevzem v fizični trgovini

Hrana za pse

Hrana za pse – osebni prevzem v trgovinah: Hrano za pse in mačke ter opremo za male živali, ki jih 24 ur na dan lahko naročate v spletni trgovini www.zazivali.si, si lahko ogledate v živo ali prevzamete osebno – na različnih lokacijah po Sloveniji.

Hrana za pse in drugi izdelki v trgovinah ZOO Slonček

Za vas so odprte trgovine ZOO SLONČEK v Medvodah, Brežicah in Krškem. Delovni čas trgovin za male živali si lahko ogledate tukaj. Vabljeni!

Pasja hrana – osebni prevzem – Ljubljana z okolico

Izdelke lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja na lokaciji Trzin.

Trgovina za pse: izdelki za pse iz naše ponudbe

Psi je široka kategorija v naši spletni trgovini. V njej boste lahko našli najrazličnejše izdelke za kužke. Kvalitetna hrana za pse – razdeljena je glede na različne kategorije. Najkvalitetnejša briketirana hrana za pse – razdeljena je po različnih proizvajalcih. Pasja hrana iz naše ponudbe obsega tudi priboljške za pse, dodatke k prehrani psov, testenine in riž za kuhanje pasje hrane. Poleg pasje hrane v trgovini za male živali pod kategorijo Psi ponujamo vso potrebno opremo za pse. Pasje povodce, pasje ovratnice, na voljo so izdelki za nego psov. Našli boste pasje igrače za vse priložnosti. V hladnejšem delu leta so na voljo tudi različna pasja oblačila – pasji plaščki, bundice za velike in male pse, dežni plaščki za vse velikosti psov in različne potrebe pasem.

Trgovina za mačke: izdelki za mačke iz naše ponudbe

V spletni naši trgovini imamo najrazličnejše izdelke za mačke. Kvalitetna hrana za mačke je razdeljena na različne kategorije. Najkvalitetnejša briketirana mačja hrana – razdeljena je tudi po različnih proizvajalcih. Hrana za mačke obsega še priboljške za mačke in različne okuse mokre mačje hrane. Poleg mačje hrane boste na strani našli vse potrebno za vaše kosmatinke. V naši ponudbi so oprema za mačke, praskalniki za muce različnih velikosti in oblik. Ponujamo vse za nego mačk. Na spletnih poličkah boste našli tudi številne mačje igrače, ki bodo vaši mački polepšale vsakdan.

Hrana za pse – osebni prevzem tudi opreme za pse in mačke ter druge živali. Vabljeni!

Vas zanima tema hrana za pse? Še več vsebin za vas!

Hrana za pse Oprema za pse Hrana za mačke Oprema za mačke Hrana za male živali Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Wildfield hrana za mačke
Naprej
Kopenska želva: kako pripraviti kopensko želvo na prezimovanje?