Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Ladijska razbitina na skalah – dekoracija za akvarij

Na zalogi

Ladijska razbitina na skalah je visokokakovostna reprodukcija razbitine, ki ustvari prijetno vzdušje v sladkovodnem ali morskem akvariju. Vsak kos je unikaten in se lahko nekoliko razlikuje po obliki, velikosti in barvi od drugih ladij.

43,99

2 na zalogi

Šifra: A8111590 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Ladijska razbitina na skalah je dekoracija iz smole za akvarij.

  • Dekoracija iz smole za akvarij je velika približno 12 x 27 x 20,5 cm.
  • Visokokakovostna reprodukcija razbitine ustvari prijetno vzdušje v domačem akvariju.
  • Dekoracija za akvarij v obliki ladje je idealna za vse vrste sladkovodnih in morskih akvarijev.
  • Ladja je narejena iz ekološke smole, nestrupena in ne onesnažuje vode ali okolja, je varna za ribe, nevretenčarje, rastline in vodo.
  • Ročno poslikana ladja – vsak kos je unikaten in se lahko nekoliko razlikuje po obliki, velikosti in barvi od drugih ladij.

Vse dekorativne izdelke za akvaristiko si lahko ogledate v naših poslovalnicah ZOO Slonček, kjer lahko izberete tudi pesek za akvarij in druge izdelke – dekoracije in oprema za akvarije.

Vse izdelke za akvarije vam predstavljamo pod zavihkom Akvaristika. Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

Vabljeni v naše poslovalnice trgovin ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede nakupa izdelkov za akvaristiko in vzdrževanja vašega domačega akvarija.

A8111590

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ladijska razbitina na skalah – dekoracija za akvarij”