Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plastične akvarijske rastline 13 cm – rastlina presenečenja

Na zalogi

Umetne rastline za akvarij Amtra Wonder Plant iz serije F so dekorativne rastline za akvarij velikosti približno 13 cm. V seriji so 4 različne rastline za akvarij.

Ob nakupu je izbira rastline naključna – cena za 1 kos!

9,99

Šifra: A8011607 NAKLJUČNO IZBRANA RASTLINA Kategoriji: ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Plastične akvarijske rastline Amtra Wonder Plant so okrasni element v različnih barvah in velikostih za vaše akvarije. Dekor rastlina približne velikosti 13 cm je rastlina presenečenja – pri nakupu je izbira rastline naključna!

  • Umetne rastline za akvarije Amtra Wonder Plant iz serije F so dekorativne rastline za akvarij velikosti približno 13 cm. V seriji so 4 različne rastline za akvarij.
  • Plastične rastline za akvarij so dekorativne rastline za akvarij izdelane iz kakovostne plastike.
  • Plastične akvarijske rastline so reprodukcija domiselne potopljene vegetacije.
  • Umetne rastline v akvariju so idealna dekoracija za vse vrste akvarijev (sladkovodni akvarij in morski akvarij).
  • Rastline za akvarij so posebej primerne za ustvarjanje skrivališč in zaklonišč za manjše ribe.

Vse rastline si lahko ogledate v naših poslovalnicah ZOO Slonček, kjer lahko izberete tudi pesek za akvarij in druge izdelke – dekoracije in oprema za akvarije.

Vse izdelke za akvarije vam predstavljamo pod zavihkom Akvaristika. Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

Vabljeni v naše poslovalnice trgovin ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede nakupa izdelkov za akvaristiko in vzdrževanja vašega domačega akvarija.

A8011607

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plastične akvarijske rastline 13 cm – rastlina presenečenja”