Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za morskega prašička z vitaminom C

Ni na zalogi

Hrana za morske prašičke je krmna mešanica iz žit, semen, stročnic in zelenjave – obogatena z vitaminom C.

3,10

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Šifra: 84852 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Hrana za morskega prašička je krmna mešanica, ki je sestavljena iz žit, semen, stročnic, zelenjave in drugih sestavin. Hrana za glodavce – morske prašičke je obogatena z vitaminom C, ki je za morskega prašička nujno potreben!

Sestava:

  • žita
  • zelenjava
  • rastlinski stranski proizvodi
  • semena
  • rastlinsko olje
  • maščobe

Hrana za morskega prašička je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84852

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za morskega prašička z vitaminom C”