Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za zajčke Pygmy

Ni na zalogi

Hrana za zajčke Pygmy – krmna mešanica za glodavce iz naravnih surovin z vsemi potrebnimi minerali, vitamini in elementi v sledovih.

2,995,50

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Hrana za zajčke je krmna mešanica sestavljena iz čisto naravnih surovin in vsebuje vse potrebne minerale, vitamine in elemente v sledovih.

Sestava:

  • žita
  • rastlinski stranski proizvodi
  • semena

Hrana za zajčke je na voljo v 1 kg in 2,5 kg pakiranju.

Hrana za zajčka je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84850 / 84851

Dodatne informacije

Teža

1 kg, 2,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za zajčke Pygmy”