Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Posušeni koruzni storži za glodavce

Ni na zalogi

Narezani koruzni storži so poslastica za glodavce brez dodanega sladkorja, umetnih arom, barvil ali konzervansov. Na voljo v vrečki po 350 g.

2,99

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Šifra: 81805 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Posušeni koruzni storži so odlična poslastica za vaše glodavce – hrčke, zajčke, kunce, morske prašičke.

  • Koruzni storži so skrbno posušeni in narezani za lažje doziranje.
  • Priboljšek za glodavce je brez dodanega sladkorja in brez umetnih arom, brez barvil ali konzervansov.
  • V vrečki je 350 g rezanih koruznih storžev.
  • Izdelek za glodavce shranjujte na hladnem in suhem mestu.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci, kjer imamo na voljo hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo v kategoriji glodavci boste izbirali med izdelki kot so kletke za hrčke, stranišča za zajčke, napajalniki za glodavce. mineralni kamni za glodavce, kletke za zajčka. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega. Na spletnih poličkah naša spletna trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81805

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posušeni koruzni storži za glodavce”