Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kletka za hrčke Hamster 12

Ni na zalogi

Kletka za hrčke Hamster 12 je popolnoma opremljena kletka za hrčke dimenzij 58 x 32 x 54 cm.

69,99

Ni na zalogi

Šifra: 82713 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kletka za male glodavce Hamster 12 je bogato opremljena kletka za hrčke.

  • Kletka za hrčke je popolnoma opremljena.
  • Vključuje 3 nadstropja iz lesa, 3 lestve iz lesa, skledica, plastično kolo za hrčke za vadbo in plastična hišica za hrčka, ki je skrivališče za glodavce.
  • Razmik med rešetkami kletke za male glodavce je 8 mm.
  • Kletka za hrčka je dimenzij 58 x 32 x 54 cm.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82713

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kletka za hrčke Hamster 12”