Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plastični boks za male živali Boxlife Flat

Na zalogi

Transporter za male živali iz kompaktne plastike Boxlife Flat Large ali Jumbo je transportna kletka za male živali (glodavce, plazilce, ribe ipd.) s pokrovom.

Ob nakupu je barva izbrana naključno!

18,9536,95

Blagovna znamka Croci

Opis

Plastični boks za male živali Boxlife Flat Large je transportna kletka za male živali – glodavce (hrčki, miške ipd.), plazilce (kače, kuščarji), v njih se lahko prenaša želve, ribe, raki, pajki, paličnjaki ipd.

 • Transporter za živali je primeren za prenašanje različnih ljubljenčkov – glodavcev, plazilcev, rib ter drugih malih živali.
 • Na voljo sta dve dimenziji (mere so približne – kot jih navaja dobavitelj):
  • Velika plastična kletka Large je plosk plastični transporter dimenzij 36,5 x 21,5 x 15 cm.
  • Še večja plastična kletka Jumbo je dimenzij 45 x 30 x 17,5 cm.
 • Transportni boks je izdelan iz kakovostne plastike.
 • Prenosna plastična kletka se odpira od zgoraj.
 • Transporter za manjše hišne ljubljenčke ima na pokrovu dve odprtini – ena odprtina s plastičnimi vratci na pokrovu je velika, druga manjša.
 • Transportni boks Boxlife je prozoren.
 • Transporter za majhne živali ima pokrov zelene barve (na voljo tudi druge barve – ob naročilu se pošlje barva, ki je na zalogi).

Transportni boks za male živali

Transporter za male živali je le eden od izdelkov za glodavce, akvaristiko in teraristiko. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za akvarije v kategoriji Akvaristika in za terarije v kategoriji Teraristika.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

A2005664 / A2005665

Dodatne informacije

Model

Large, Jumbo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plastični boks za male živali Boxlife Flat”