Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plastični transporter za male živali Boxlife M

Na zalogi

Transporter za male živali iz kompaktne plastike Boxlife Medium 29 je transportna kletka za male živali (glodavce, plazilce, ribe ipd.) s pokrovom dimenzij 23,5 x 19,5 x 20 cm.

11,55

5 na zalogi

Croci

Opis

Plastični transporter za male živali Boxlife Medium 29 je transportna kletka za male živali – manjše glodavce (hrčki, miške ipd.), manjše plazilce (kače, kuščarji), v njih se lahko prenaša želve, ribe, raki, pajki, paličnjaki ipd.

  • Transporter za živali je primeren za prenašanje glodavcev, plazilcev, rib ter drugih malih živali.
  • Srednje velika plastična kletka M je dimenzij 23,5 x 19,5 x 20 cm (približno).
  • Transportni boks je izdelan iz kakovostne plastike.
  • Prenosna plastična kletka se odpira od zgoraj (ima odprtino s plastičnimi vratci).
  • Transporter za manjše hišne ljubljenčke ima dvojni ročaj.
  • Transportni boks Boxlife je prozoren.
  • Transporter za mini živali ima pokrov črne barve (na voljo tudi druge barve – ob naročilu se pošlje barva, ki je na zalogi).

Transportni boks za male živali

Transporter za male živali je le eden od izdelkov za glodavce, akvaristiko in teraristiko. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za akvarije v kategoriji Akvaristika in za terarije v kategoriji Teraristika.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

A2005636

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plastični transporter za male živali Boxlife M”