Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Steklen napajalnik za glodavce 500 ml

Na zalogi

Steklen napajalnik za glodavce z aluminijastim vijačnim pokrovom in aluminijastim pitnikom za 500 ml tekočine. Enostavno se ga namesti na kletko.

4,95

6 na zalogi

Šifra: 74125 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Steklen napajalnik za glodavce z aluminijastim vijačnim pokrovom in aluminijastim pitnikom za 500 ml tekočine.

  • Napajalnik za zajčke, zajce, kunce in morske prašičke iz stekla.
  • Napajalnik ima aluminijasti vijačni pokrov in z aluminijasto cevko za pitje.
  • Napajalnik se na kletko za glodavce pritrdi s plastičnim obešalom.

Steklen napajalnik je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

74125

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Steklen napajalnik za glodavce 500 ml”