Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

NI DOBAVLJIVO Past za muhe – zelo učinkovita!

Ni na zalogi

Past za muhe FlyCage2 je zelo učinkovita vaba za muhe v vrečki s plastičnim navojem, enostavna za uporabo, 100 % nestrupena. Učinkuje 4 do 6 tednov – priporočamo menjavo enkrat mesečno.

TRENUTNO IN DOBAVLJIVO!

5,98

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Šifra: 299851 Kategorija:
Kerbl

Opis

Past za muhe FlyCage2 je zelo učinkovita vaba za muhe.

  • Pasti za muhe v vrečki s plastičnim navojem so enostavne za uporabo – muhe se ujamejo v past, vrečka z vsebino je zelo učinkovita, saj z vonjem privablja muhe! Prvih nekaj dni je vonj zelo izrazit.
  • Izdelek je 100 % nestrupen.
  • Past za domače muhe učinkuje 4 do 6 tednov (odvisno od vremena) – priporočamo menjavo enkrat mesečno ali po potrebi prej.

Previdnostni ukrepi pri hobi kmetovanju: Bodite previdni pri uporabi biocidov. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku!

Izdelki po naročilu

Izdelki z oznako PO NAROČILU so predstavljeni v spletni trgovini in na voljo za nakup, po dogovoru jih naročimo pri dobavitelju (dobavni rok je odvisen od dobavitelja – 2-3 tedne, lahko tudi prej)!

V primeru naročila izdelka po naročilu vas kontaktiramo in vam sporočimo:

  • ali je ta izdelek trenutno na voljo pri dobavitelju,
  • kolikšna je njegova cena,
  • okviren dobavni rok in
  • drugi podatki, ki bi bili pomembni za dobavo izdelka.

Izdelek se naroči pri dobavitelju in ko je izdelek dobavljen v trgovino, vas obvestimo. Izdelek lahko naročite in prevzamete v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, lokacije naših trgovin si lahko ogledate na www.zoosloncek.si.

Vaba za muhe in drugi izdelki iz ponudbe hobi kmetovanje (hobbyfarming).

299851

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NI DOBAVLJIVO Past za muhe – zelo učinkovita!”