Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Orijen Cat Six Fish hrana za mačke

Na zalogi

Hrana za mačke Orijen Cat Six Fish je mačja hrana za mačke vseh pasem in za vsa življenjska obdobja. Vsebuje pacifiško sardelo, skušo, osliča, iverko, rdeči okun in morski list.

Orijen mačja hrana je na voljo v naših fizičnih trgovinah. V kolikor katerega od izdelkov v naših fizičnih trgovinah trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletna naročila lahko podaljša na 7-10 dni.

39,59

Počisti
Blagovna znamka Orijen

Opis

Orijen Cat Six Fish je popolna mačja hrana – za mačke vseh pasem in za vsa življenjska obdobja. Hrana za mačke ima visoko vsebnost pacifiške sardele, skuše, osliča, iverke, rdečega okuna in morskega lista.

Sestava hrane za mačke Orijen Cat Six Fish

 • sveža cela pacifiška sardela (26%)
 • svež cel pacifiški oslič (9%)
 • sveža cela pacifiška skuša (8%)
 • sveža cela pacifiška iverka (5%)
 • svež cel rdeči okun (5%)
 • svež cel morski list (5%)
 • sušena cela skuša (5%)
 • sušen cel sled (5%)
 • sušen cel mol (5%)
 • olje sleda (5%)
 • sušena aljaška polenovka (5%)
 • cela rdeča leča, cela zelena leča, cel zeleni grah, hladno stiskano sončnično olje, sušene cele sardele (1,5%), vlaknina leče, cela čičerika, cel rumeni grah, cel pisan fižol, zamrznjeno posušena jetra polenovke, sveža cela buča, sveža cela maslena buča, sveže cele bučke, svež cel pastinak, sveže korenje, sveža cela jabolka rdeči delišes, sveže cele hruške viljamovke, svež ohrovt, sveža špinača, sveži listi pese, sveži listi repe, rjava morska alga, cele brusnice, cele borovnice, cele jagode šmarne hrušice, korenina cikorije, korenina kurkume, pegasti badelj, koren repinca, sivka, koren navadnega sleza, šipek.

Trgovina za mačke in mačja hrana

Hrana za mačke blagovne znamke Orijen je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni na obisk ali po nasvet glede mačje prehrane! Z veseljem vam bomo svetovali glede izbire kakovostne mačje hrane.

Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

Če vas zanimajo vsebine o mačkah, vas vabimo na naš živalski blog. Na blogu o živalih objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk in psov ter drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju naših vsebin!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

2 x 1,8 kg, 340 g, 1,8 kg, 5,4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Orijen Cat Six Fish hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…