Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za mačke Taste of the Wild PREY – angus govedina

Na zalogi

Monoproteinska briketirana hrana za mačke Taste of the Wild PREY je mačja hrana z omejenimi sestavinami – z okusom angus govedine. Briketi za mačke imajo 4 ključne sestavine ali manj.

Na prodaj v specializirani trgovini za male živali ZOO Slonček – Brežice, Krško, Medvode.

Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Mačja hrana Taste of the Wild PREY je hrana za mačke z omejenimi sestavinami. Poenostavljen pristop k hrani za hišne živali temelji na naravni prehrani. Zato ima hrana za mačke Taste of the Wild PREY 4 ključne sestavine ali manj, je brez žit in krompirja ter brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Sestava – hrana za mačke Taste of the Wild PREY:

  • angus goveje meso
  • leča, sončnično olje
  • naravna aroma
  • lososovo olje (vir DHA), DL-metionin, sol, holin-klorid, tavrin, posušen produkt fermentacije Lactobacillus acidophilus, posušen produkt fermentacije Bifidobacterium animalis, cinkov proteinat, dodatek vitamina E, niacin ( vitamin B3), manganov proteinat, bakrov proteinat, cinkov sulfat, mangan sulfat, bakrov sulfat, tiamin mononitrat (vitamin B1), dodatki vitamina A, biotin (vitamin B7), kalijev jodid, kalcijev pantotenat (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2 ), piridoksinijev klorid (vitamin B6), dodatki vitamina B12, mangan oksid, natrijev selenit, dodatki vitamina D, folna kislina.

Vsebuje vir živih, naravno prisotnih mikroorganizmov.

Nekatere mačke bodo morda zahtevale več ali manj hrane Taste of the Wild PREY od navedenih količin, odvisno od stopnje aktivnosti in drugih dejavnikov. Za breje ali doječe odrasle mačke priporočamo hranjenje po lastni izbiri. Ne pozabite, da bo vašemu ljubljencu ves čas na voljo sveža voda.

Okus Taste of the Wild PREY formula za mačke je oblikovana tako, da ustreza prehranskim nivojem, ki jih je določil AAFCO (Združenje ameriških uradnikov za nadzor krme).

Mačja hrana Taste of the Wild PREY je na voljo v pakiranju, ki vsebuje 2,72 kg mačje hrane – briketov.

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY ni na prodaj v spletni trgovini za male živali, je na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:
– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),
– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),
– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne mačje hrane. Še več okusov hrane za mačke si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za mačke Taste of the Wild PREY – angus govedina”

Morda vam bo prav tako všeč…