Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Taste of the Wild PREY za mačke – puran

Na zalogi

Monoproteinska briketirana hrana za mačke Taste of the Wild PREY je mačja hrana z omejenimi sestavinami – z okusom angus govedine. Briketi za mačke imajo 4 ključne sestavine ali manj.

Na prodaj v specializirani trgovini za male živali ZOO Slonček – Brežice, Krško, Medvode.

Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Taste of the Wild PREY za mačke je mačja hrana z omejenimi sestavinami. Poenostavljen pristop k hrani za hišne živali temelji na naravni prehrani. Zato ima hrana za mačke 4 ključne sestavine ali manj, je brez žit in krompirja ter brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Sestava – hrana za mačke Taste of the Wild PREY

  • puran
  • leča
  • sončnično olje
  • naravna aroma
  • lososovo olje (vir DHA), DL-metionin, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat, sol, holin klorid, tavrin, posušen produkt fermentacije Lactobacillus acidophilus, posušen produkt fermentacije Bifidobacterium animalis, cinkov proteinat, dodatek vitamina E, niacin (vitamin B3), mangan proteatin, bakrov proteinat, cinkov sulfat, mangan sulfat, bakrov sulfat, tiamin mononitrat (vitamin B1), dodatek vitaminu A, biotin (vitamin B7), kalijev jodid, kalcijev pantotenat (vitamin B5 ), riboflavin (vitamin B2), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), dodatek vitamina B12, mangan oksid, natrijev selenit, dodatek vitamina D, folna kislina.

Vsebuje vir živih, naravno prisotnih mikroorganizmov.

Nekatere mačke bodo morda zahtevale več ali manj hrane od navedenih količin, odvisno od stopnje aktivnosti in drugih dejavnikov. Za breje ali doječe odrasle mačke priporočamo hranjenje po lastni izbiri. Ne pozabite, da bo vašemu ljubljencu ves čas na voljo sveža voda.

Okus – formula za mačke je oblikovana tako, da ustreza prehranskim nivojem, ki jih je določil AAFCO (Združenje ameriških uradnikov za nadzor krme).

Mačja hrana je na voljo v pakiranju, ki vsebuje 2,72 kg mačje hrane – briketov.

Trgovina za mačke

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY ni na prodaj v spletni trgovini za male živali, je na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:
– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),
– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),
– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne mačje hrane. Še več okusov hrane za mačke si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža

2,72 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taste of the Wild PREY za mačke – puran”

Morda vam bo prav tako všeč…