Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mehki piščančji trakovi za mačke 50 g

Na zalogi

Mehki piščančji trakovi so odličen mačji prigrizek. Zdrav mačji mesni priboljšek iz piščančjega fileja lahko mucku postrežemo za razvajanje. Sušeno piščančje meso je na prodaj v 50 g pakiranju.

2,29

8 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mehki piščančji trakovi za mačke so mehki piščančji trakci – odlična mačja poslastica.

  • Zdrav mačji priboljšek lahko mačku postrežemo za razvajanje.
  • Sušeni piščančji trakovi iz piščančjega fileja so za mačke kot mačja nagrada.
  • Piščančji trakci so na prodaj v 50 g pakiranju.

Mehki piščančji trakovi za mačke so le eden od priboljškov za mačke. Še več mačjih priboljškov smo za vaše mačje ljubljenke zbrali v posebni kategoriji Priboljški za mačke., ki je uvrščena v večjo kategorijo Hrana za mačke. V podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za muce, ki bodo poskrbele za veselo predenje.

Priboljški za izbirčne mucke so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

Kako izbrati pravo poslastico za mačko? Prigrizki za mačke so izredno raznoliki, saj so mačke izredno izbirčne, ko gre za hrano ali priboljške. Nekatere mačke imajo rade okus piščančka, drugim bolj dišijo ribe. Zato je zelo pomembno, da svojo mačko zelo dobro poznate. Tako boste takoj vedeli, kakšen priboljšek ji bo teknil in katerega bo zavrnila. Mačke so namreč izredno samosvoje, tudi ko gre za izbiro mačje hrane in mačjih priboljškov.

81688

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehki piščančji trakovi za mačke 50 g”