Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Monge Cat Hairball hrana za mačke – piščanec

Na zalogi
Hrana za mačke Monge Cat Hairball s piščancem je mačja hrana za odrasle mačke, ki trpijo zaradi kopičenja dlak v želodcu.

3,9512,45

Počisti
Blagovna znamka Monge

Opis

Monge Cat Hairball – hrana za mačke Monge Natural Superpremium Cat Hairball s piščancem je mačja hrana za odrasle mačke, ki imajo težave zaradi kopičenja dlak v želodcu.

Monge Cat Hairball

  • Hairball je popolna hrana za odrasle mačke, ki trpijo zaradi kep mačjih dlak v želodčku.
  • Mačja hrana olajša izločanje kep dlak in zmanjšuje nastajanje sprimkov mačjih dlak.
  • Briketi za mačke vsebujejo beljakovine iz piščanca.

Suha hrana za mačke Monge Cat proti tvorjenju mačjih kepic v želodčku s piščancem je na voljo v pakiranju: 400 g in 1,5 kg.

Trgovina za mačke – mačja hrana Monge

Predstavljena hrana Monge je ena od nabora mačjih hran blagovne znamke Monge, ki jo ponuja naša spletna trgovina za male živali in je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni na obisk ali po nasvet glede mačje prehrane! Z veseljem vam bomo svetovali, katera hrana za mačke bi bila najbolj primerna za vašo mačko. Predstavili vam bomo kvalitetne blagovne znamke, med katerimi boste lahko za svojo mačko izbrali le najboljše!

Če vas zanimajo vsebine o mačkah, vas vabimo na naš živalski blog. Na blogu o živalih objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju naših vsebin!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 1,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Monge Cat Hairball hrana za mačke – piščanec”

Morda vam bo prav tako všeč…