Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Monge Cat Indoor hrana za mačke – piščanec

Na zalogi
Hrana za mačke Monge Cat Indoor s piščancem je mačja hrana za odrasle mačke živeče v notranjih prostorih.

3,9510,85

Počisti
Blagovna znamka Monge

Opis

Monge Cat Indoor – hrana za mačke Monge Natural Superpremium Cat Indoor s piščancem je mačja hrana za odrasle mačke, ki živijo v notranjih prostorih.

Monge Cat Indoor

  • Cat Indoor je popolna hrana za odrasle notranje mačke.
  • Briketi za mačke vsebujejo meso piščanca.

Suha hrana za mačke v notranjih prostorih s piščancem je na voljo v pakiranju: 400 g in 1,5 kg.

Trgovina za mačke – mačja hrana Monge

Predstavljena hrana Monge je ena od nabora mačjih hran blagovne znamke Monge, ki jo ponuja naša spletna trgovina za male živali. In je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni na obisk ali po nasvet glede mačje prehrane! Z veseljem vam bomo svetovali, katera hrana za mačke bi bila najbolj primerna za vašo mačko glede na njene individualne potrebe. Predstavili vam bomo kvalitetne blagovne znamke, med katerimi boste lahko za svojo mačko izbrali le najboljše!

Če vas zanimajo vsebine o mačkah, vas vabimo na naš živalski blog. Na blogu o živalih objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov, ki so nam jih zaupali v svojih življenjskih zgodbah in dodali zanimive opise njihovih dogodivščin. Obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju naših vsebin!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 1,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Monge Cat Indoor hrana za mačke – piščanec”

Morda vam bo prav tako všeč…