Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Oasy Delicatesse Soufle – piščanec in jajca

Na zalogi

Oasy Delicatesse Soufle – piščanec in jajca je mokra hrana s piščancem za odrasle mačke. Je odličnega okusa, lahko prebavljiva in vsebuje vitamine in minerale, je brez umetnih konzervansov. Pakiranje paštete za mačke je 85 g.

0,94

Oasy

Opis

Oasy Delicatesse Soufle je mokra hrana za odrasle mačke s piščancem in jajcem. Je hrana za mačke odličnega okusa, je lahko prebavljiva in vsebuje vitamine in minerale, je brez umetnih konzervansov. Pakiranje paštete za mačke je 85 g.

Oasy Souffle s piščancem in jajci je popolna hrana za mačke

Oasy Delicate Souffle je okusna paštetka s piščancem in dodatkom jajc za odrasle mačke. Mokra hrana za mačke vsebuje najmanj 41% mesa, z dodanimi vitamini in minerali. Pakiranje je simpatično – z mačjo podobo – in priročno.

  • Sestava: Meso in mesni derivati (37%, od tega piščanec 4%), ribe in ribji derivati (4%), jajca in jajčni derivati (cela jajca 4%), olja in maščobe, minerali.
  • Analitična sestava: surove beljakovine 9%, surova olja in maščobe 4,8%, surovi pepel 2%, surova vlakna 0,3%, vlaga 81,5%.
  • Dodatki / kg: Prehranski dodatki: Vitamin D 230 IU, vitamin E 30 mg, cinkov sulfat monohidrat 35 mg, manganov sulfat monohidrat 4,6 mg, brezvodni kalcijev jodit 0,15 mg, bakrov kelat aminokislin hidrat 11 mg. Brez konzervansov.

Priporočila za hranjenje odraslih mačk

  • Za odrasle mačke približno 4 kg teže je priporočena dnevna količina približno 250 g – približno 3 paketki dnevno.
  • Priporočeni dnevni odmerek se določi glede na starost mačke, stopnjo aktivnosti mačke in fizične pogoje ter velikost mačke.
  • Obrok mokre mačje hrane ponudite mački ogret na sobno temperaturo.
  • Mačka naj ima vedno na voljo dovolj sveže pitne vode.

O blagovni znamki Oasy

Oasy hrana za mačke je priznana blagovna znamka – v ponudbi je briketirana in mokra hrana za mačke, prilagojena potrebam mačk in različnim življenjskim obdobjem.

Vse izdelke lahko kupite tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček. Dobrodošli v naših trgovinah po Sloveniji. V kolikor boste potrebovali nasvet glede pasje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje.

OAS501

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oasy Delicatesse Soufle – piščanec in jajca”