Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Piščančji sendvič z ribo – mačja poslastica 50 g

Na zalogi

Mini piščančji sendviček z ribo je okusna poslastica za mačke z najmanj 50 % mesa in 24 % rib.

2,29

5 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Piščančji sendvič z ribo je poslastica za mačke.

  • Mehki piščančji sendviči so okusna mačja poslastica.
  • Zdrav mačji priboljšek lahko mačku postrežemo za razvajanje.
  • Mačji posladek iz piščanca in ribe – najmanj 50 % vsebnosti mesa in 24 % vsebnosti rib.
  • Male mačje poslastice so dolžine približno 1,5 cm.
  • Piščančji sendvič z ribo je na prodaj v 50 g pakiranju.

Mehki piščančji sendvički so le eden od priboljškov za mačke. Še več mačjih priboljškov smo za vaše mačje ljubljenčke zbrali v posebni kategoriji Priboljški za mačke., ki je uvrščena v večjo kategorijo Hrana za mačke. V podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za muce. Da bodo vaše mačke veselo predle. Priboljški za izbirčne muce so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

Kako izbrati pravo poslastico za mačko? Prigrizki za mačke so izredno raznoliki, saj so mačke izredno izbirčne, ko gre za hrano ali priboljške. Nekatere mačke imajo rade okus piščančka, drugim bolj dišijo ribe. Zato je zelo pomembno, da svojo mačko zelo dobro poznate. Tako boste takoj vedeli, kakšen priboljšek ji bo teknil in katerega bo zavrnila. Mačke so namreč izredno samosvoje, tudi ko gre za izbiro mačje hrane in mačjih priboljškov.

81687

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Piščančji sendvič z ribo – mačja poslastica 50 g”