Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Appetite Control Sterilised hrana za mačke

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Appetite Control Sterilised je mačja hrana za sterilizirane mačke stare od 1 do 7 let, ki imajo navado, da prosjačijo za hrano.

20,75

Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Appetite Control Sterilised hrana za mačke je popolna uravnotežena mačja hrana za sterilizirane mačke. Pakiranje 2 kg.

Suha hrana za mačke Royal Canin Appetite Control Sterilised

  • Mačja hrana primerna za odrasle mačke od 1 do 7 let z navado, da prosjačijo za hrano.
  • Sterilised Appetite Control za sterilizirane/kastrirane odrasle mačke s povečanim apetitom.
  • Mačja hrana vsebuje visoko raven posebnih vlaken, ki zadovoljijo apetit mačke in zmanjšajo občutek lakote.
  • Mačja hrana vzdržuje zdrav urinarni trakt mačk.
  • Briketirana hrana za mačke pomaga vzdrževati idealno telesno težo mačk.
  • Vlaknine v mačji hrani dajejo občutek sitosti.
  • Mačji briketi, ki čistijo zobe mačke.

Royal Canin Appetite Control Sterilised je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Mačja hrana Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Appetite Control Sterilised hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…