Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Digestive

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Digestive Care je mačja hrana za odrasle mačke, ki pomaga pri vzdrževanju zdrave prebave mačk.

7,9933,89

Šifra: RC-CAT-Digestive-Care Kategorije: , , Oznaki: ,
Royal Canin

Opis

Royal Canin Digestive Care je popolna uravnotežena hrana za odrasle mačke. Priporočamo jo, ker pomaga pri vzdrževanju zdrave prebave mačk.

Suha hrana za mačke Royal Canin Digestive Care

  • Hrana za mačke Digestive Care skrbi za zdravo prebavo mačk zaradi formule, ki temelji na visoko prebavljivih sestavinah.
  • Mačja hrana olajša prebavo mačk in zmanjša količino mačjih iztrebkov. Zmanjšanje volumna iztrebkov do 35%!
  • Suha mačja hrana je namenjena odraslim mačkam z občutljivo prebavo.
  • Mačji briketi spodbujajo žvečenje in upočasnjujejo prehranjevanje.
  • Briketi za mačke so zasnovani tako, da ne dražijo prebave mačk.
  • Mačja hrana ima v sestavi beljakovine iz rib.
  • Mačji hrani so dodani dodatki, ki izboljšujejo prebavo (cikorija, FOS, celuloza …).

Royal Canin Digestive Care je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Hrana za mačke Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Digestive”

Morda vam bo prav tako všeč…