Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Royal Canin Exigent Protein hrana za mačke

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Exigent Protein je mačja hrana za zelo izbirčne odrasle mačke od 1 leta starosti naprej.

5,9925,39

Šifra: RC-CAT-Exigent-Protein Kategorije: , , Oznaki: ,
Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Exigent Protein je posebej ustvarjena za zadovoljitev prehranskih potreb izbirčnih mačk.

Suha hrana za mačke Royal Canin Exigent Protein

Nekatere izbirčne mačke bolj privlači hrana, ki vsebuje veliko beljakovin. Hrana ROYAL CANIN® Protein Exigent vsebuje idealno ravnotežje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob. Za spodbujanje in zadovoljitev mačk, ki imajo raje takšno hrano.

  • Hrana ROYAL CANIN® Protein Exigent vsebuje posebej prilagojeno energijsko vrednost, ki vaši mački pomaga ohranjati idealno težo.
  • Še več, hrana ROYAL CANIN® Protein Exigent je bila zasnovana z optimalnim ravnotežjem mineralov, ki pomagajo podpirati in ohranjati zdrava sečila vaše sterilizirane odrasle mačke.

ROYAL CANIN® je zato razvil tri različne formule, ki zadovoljijo tudi najbolj izbirčne mačke. Ti izdelki so del naše ponudbe linije hrane Feline Preference, ki vsebuje tudi hrani ROYAL CANIN® Savour Exigent in ROYAL CANIN® Aroma Exigent.

Royal Canin Exigent Protein je ena od mačjih hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin za mačke

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za male živali (petshop)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Če potrebujete nasvet glede prehrane svoje mačke, se lahko obrnete na nas. Naše prodajno osebje vam bo z veseljem svetovalo glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano. Ta za mačko prinaša veliko prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v seniorskem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Exigent Protein hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…