Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Royal Canin Exigent Savour hrana za mačke

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Exigent Savour je mačja hrana za zelo izbirčne odrasle mačke od 1 leta starosti naprej.

5,9941,99

Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Exigent Savour je popolna briketirana mačja hrana za zelo izbirčne odrasle mačke. Uravnotežena mačja hrana se priporoča mačkam od 1 leta starosti naprej.

Suha hrana za mačke Royal Canin Exigent Savour

  • Kompleksna mešanica aktivnih hranilnih snovi v mačji hrani, vključno z biotinom in boragovim oljem, pomaga ohranjati lep in zdrav videz dlake.
  • Hrana za mačke je primerna za odrasle mačke, ki so še posebej izbirčne.
  • Briketirana hrana za mačke pomaga ohranjati idealno telesno težo mačk.
  • Exigent Savour ima odličen okus, ki skrbi za ješčost mačke.
  • Zbirčne mačke zadovoljita dve različni obliki mačjih briketov. Obe vrsti briketov za mačke imata različen okus in teksturo, ki hrano popestri.
  • Mačja hrana Exigent Savour pomaga vzdrževati zdravo telesno težo mačke.

Royal Canin Exigent Savour je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin za mačke

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Exigent Savour hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…