Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Fit

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Fit 32 Regular je popolna mačja hrana za odrasle mačke z zmerno aktivnostjo, ki imajo idealno težo in možnost izhoda na prosto. Od 1 leta starosti mačk naprej.

6,5987,99

Šifra: RC-CAT-Fit32-Regular Kategorije: , , Oznaki: ,
Royal Canin

Opis

Royal Canin Fit 32 Regular je uravnotežena mačja hrana za odrasle mačke z idealno telesno težo. Primerna je za mačke od 1 leta starosti naprej. Mačja hrana za vse mačke, ki so zmerno aktivne in imajo možnost izhoda na prosto.

Suha hrana za mačke Royal Canin Fit 32 Regular

  • Hrana za mačke je primerna za odrasle mačke, od 1 leta dalje, ki so zmerno aktivne.
  • Mačja hrana Fit vzdržuje ravnovesje mineralov.
  • Mačji briketi skrbijo za zdrav imunski sistem.
  • Suha briketirana hrana Fit preprečuje oksidativni stres.
  • Mačja hrana Fit ima sestavo, ki preprečuje nastajanje kepic dlak v prebavnem traktu mačke.

Naj pravilna prehrana Royal Canin pomaga ohranjati mačko fit še dolga leta.

Royal Canin Fit 32 Regular je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin za mačke

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke (petshop)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Ko potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se obrnite na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti. Najpomembneje, da ne bo imela zdravstvenih težav na stara leta. Zdrava mačka, ki se zdravo prehranjuje in je fizično aktivna skozi vsa obdobja v življenju, doseže lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

10 kg, 400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Fit”

Morda vam bo prav tako všeč…