Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Indoor 7+

Na zalogi

Hrana za starejše mačke Royal Canin Indoor 7+ je mačja hrana za starejše mačke (od 7 do 12 let), ki bivajo v notranjih prostorih.

6,8922,89

Royal Canin

Opis

Royal Canin Indoor 7+ hrana za starejše mačke je popolna uravnotežena hrana za starejše mačke (od 7 do 12 let), ki bivajo v notranjosti.

Royal Canin Indoor 7+ hrana za starejše mačke

  • Mačja hrana je primerna za starejše mačke, stare več kot 7 let.
  • Hrana je po sestavi primerna za v notranjosti živeče mačke.
  • Suha briketirana hrana skrbi za mačke z občutljivimi zobmi in dlesnimi.
  • Briketirana hrana je mehkejše teksture in je primerna tudi za mačke z manjkajočimi zobmi.
  • Mačji briketi zmanjšujejo neprijeten vonj iztrebka mačk.
  • Mačja hrana ima manjšo kalorično vrednost.

Hrana za senior mačke in notranje muce

Mačke, ki živijo izključno v notranjih prostorih, imajo bolj umirjeno življenje. Temu primerno imajo manjše potrebe po energiji, pri njih pa obstaja večja verjetnost za pojav debelosti. Omogočite mački prehrano, ki bo poskrbela, da vas bo s predenjem razveseljevala še dolgo v starost.

Royal Canin Indoor 7+ je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Hrana za mačke Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke s hrano Royal Canin

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Če boste potrebovali nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas pisno, nas pokličete ali se obrnete na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 1,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Indoor 7+”

Morda vam bo prav tako všeč…