Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Royal Canin Indoor hrana za mačke

Na zalogi

Mačja hrana Royal Canin Indoor 27 (Home Life) je hrana za mačke od 1 do 7 let starosti, ki bivajo v notranjih prostorih.

5,9981,39

Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Indoor 27 (Home Life) je popolna, uravnotežena hrana za odrasle mačke od 1 do 7 let starosti, ki večino časa živijo v notranjih prostorih.

Suha hrana za mačke Royal Canin Indoor 27

  • Mačja hrana vsebuje posebno formulo ‘Odour Reduction’. Ta zmanjšuje vonj izločkov s stimulacijo črevesne flore in absorpcijo toksinov za kar 60%.
  • Mačja hrana je namenjena odraslim mačkam od 1 do 10 let, ki čas preživljajo v notranjih prostorih.
  • Posebna formula mačje hrane preprečuje nastajanje kepic dlake v prebavnem traktu mačke.
  • Briketirana hrana je formulirana tako, da zmanjšuje neprijetne vonjave.
  • Briketi za mačke imajo manjšo energijsko vrednost.
  • Sestava upošteva dejstvo, da hrana za mačke regulira izločanje dlačnih kepic zaradi neprekinjene menjave dlake.

Royal Canin Indoor je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

O blagovni znamki Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke in druge male živali

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam.

V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

10 kg, 400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Indoor hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…