Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Kitten

Na zalogi

Hrana za mačje mladičke Royal Canin Kitten je uravnotežena hrana za mačke, posebej za mačje mladiče v 2. obdobju rasti – do 12 mesecev starosti.

7,5999,99

Royal Canin

Opis

Royal Canin Kitten – mačka hrana: Rast je ključna faza v življenju vašega mačjega mladiča – to je čas velikih sprememb, pomembnih odkritij in novih spoznanj. V tem obdobju je pomembno zagotoviti, da vaš mačji mladič dobi prava hranila, ki zagotavljajo zdravo rast in razvoj.

Hrana za mladičke Royal Canin Kitten

  • Drugo obdobje rasti je ključno obdobje za vašega mačjega mladiča, ker se njegov imunski sistem še vedno postopoma razvija. Hrana ROYAL CANIN® Kitten v tem času pomaga podpirati naravno obrambo vašega mačjega mladiča, zahvaljujoč patentiranemu kompleksu antioksidantov, vključno z izjemno koristnim vitaminom E.
  • Hrana ROYAL CANIN® Kitten je primerna za mačje mladiče do starosti 12 mesecev; je izjemno dobro prebavljiva zaradi vsebnosti L.I.P – beljakovine, izbrane zaradi 90% prebavljivosti.

Za zadovoljitev individualnih preferenc posamezne mačke je hrana ROYAL CANIN® Kitten na voljo tudi kot mokra hrana v okusni omaki ali sočnem želeju. Če razmišljate o mešani hrani, preprosto upoštevajte naše prehranske smernice za optimalno količino suhe in mokre hrane.

Royal Canin Kitten je ena od mačjih hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

O blagovni znamki Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mucke

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

1,2 kg, 10 kg, 400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Kitten”

Morda vam bo prav tako všeč…