Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Royal Canin Mother Babycat hrana za mačke

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Mother & Babycat je mačja hrana za breje mačke in mačke v laktaciji ter za mladiče v 1. obdobju rasti (od 1 do 4 mesecev starosti) med odstavljanjem.

7,3930,59

Blagovna znamka Royal Canin

Opis

Royal Canin Mother Babycat je mačja hrana zasnovana za breje mačke in mačke v laktaciji. Priporoča se za mačje mladiče v 1. obdobju rasti, od 1 do 4 mesecev starosti mačjih mladičkov med odstavljanjem.

Hrana za mačke Royal Canin Mother Babycat

  • Hrana za mačke je popolna in uravnotežena hrana za mačje mladičke od 1. do 4. meseca starosti.
  • Mačja hrana se priporoča brejim in doječim mačkam.
  • S hrano za mačke je mladičem olajšan prehod na trdo mačjo hrano.
  • Briketirana hrana za mačje mladičke je odlična za prehod iz sesanja na trdo hrano.
  • Mačja hrana krepi imunski sistem mladih muc in mačk v času laktacije.
  • V mačjih briketih probiotiki skrbijo za zdravo mačjo prebavo.
  • Visoka prebavljivost mačje hrane.
  • DHA za razvoj možganov mačjih mladičev.

Royal Canin Mother & Babycat je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin mačji briketi

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Pomembno je, da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, saj je le-ta zagotovilo za zdravje mačke. Kvalitetna mačja prehrana za mačko prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

400 g, 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Mother Babycat hrana za mačke”

Morda vam bo prav tako všeč…