Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Oral

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Oral Care je uravnotežena mačja hrana za odrasle mačke, ki pomaga pri zmanjševanju nastanka zobnih oblog in nabiranju zobnega kamna.

7,9949,99

Royal Canin

Opis

Royal Canin Oral Care je natančno uravnotežena prehranska formula. Pomaga ohranjati ustno zdravje vaše mačke z zmanjšanjem nastajanja zobnih oblog. Vsebuje tudi veliko beljakovin, ki podpirajo in krepijo mišice, kosti in zobe vaše mačke.

Suha hrana za mačke Royal Canin Oral Care

  • Iščete prehrano, ki bi koristila zobem in ustni votlini vaše mačke? Pomembno se je zavedati, da hrana ROYAL CANIN® Oral Care opravlja dve nalogi: Mehansko in kemično.
  • Velikost, tekstura in oblika briketov hrane ROYAL CANIN® Oral Care so posebej zasnovane za spodbujanje k temeljitemu žvečenju. To mehansko delovanje ustvarja učinek dnevnega ščetkanja zob. To pomaga zmanjšati nastanek zobnih oblog.
  • Formula, obogatena z »aktivnim zobnim sredstvom« (vezalci kalcija), ki deluje kemično, ujame kalcij v slini in s tem omeji mineralizacijo zobnih oblog.

Hrana ROYAL CANIN® Oral Care klinično dokazano pokaže rezultate po samo 28 dneh stalne uporabe in zmanjša nastajanje zobnega kamna za do 59 %.

Royal Canin Oral Care je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

O blagovni znamki Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke (petshop)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček.

V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas ali na naše prodajno osebje. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano, ki prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

3,5 kg, 400 g, 1,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Oral”

Morda vam bo prav tako všeč…