Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Outdoor 7+

Na zalogi

Hrana za starejše mačke Royal Canin Outdoor 7+ je mačja hrana za starejše mačke, stare od 7 do 12 let, ki živijo pretežno zunaj in se redno gibljejo. Pakiranje 2 kg.

Izbrani izdelki blagovne znamke Royal Canin so na voljo pri dobavitelju (označeni so z oznako PO NAROČILU) – predhodno plačilo je pogoj za izvedbo naročila! V naših fizičnih trgovinah izdelkov ni na zalogi, zato se dobavni rok podaljša. Izdelke naročimo pri dobavitelju, ko so plačani.

30,89

Šifra: RC-CAT-Outdoor7plus-2 PO NAROČILU Kategorije: , , Oznaki: ,
Royal Canin

Opis

Royal Canin Outdoor 7+ hrana za starejše mačke je mačja hrana za starejše mačke od 7 do 12 let. Za mačke, ki živijo pretežno zunaj in se redno gibljejo. Pakiranje 2 kg.

Suha hrana za mačke Royal Canin Outdoor 7+

  • Mačja hrana poskrbi za optimalen vnos energije in krepi naravno odpornost mačke.
  • Suha briketirana mačja hrana je primerna za starejše mačke nad 7 let, ki večino časa preživijo na prostem.
  • Hrana za mačke je zasnovana, da skrbi za zdrave sklepe in kosti.
  • V mačji hrani je visoka vsebnost antioksidantov proti oksidativnemu stresu mačk.
  • Briketirana hrana za mačke pomaga vzdrževati idealno telesno težo mačke.
  • Oblika in tekstura mačjih briketov skrbi za zdrave mačje zobe.

Royal Canin Outdoor 7+ je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

O hrani za mačke Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za male živali (mačke)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Z veseljem vam bomo svetovali glede izbora suhe hrane za mačke. Mačjega mladička navadite na kvalitetno hrano, saj le-ta prinaša vrsto prednosti – predvsem to, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Outdoor 7+”

Morda vam bo prav tako všeč…