Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Sensible

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Sensible 33 je mačja hrana za odrasle mačke od 1 leta naprej, ki imajo občutljiv prebavni sistem.

6,5987,99

Royal Canin

Opis

Royal Canin Sensible 33 je uravnotežena mačja hrana za odrasle mačke od 1 leta dalje z občutljivo prebavo. Nekatere mačke imajo občutljivo prebavo, ki lahko vodi do mehkega blata.

Hrana za občutljive mačke Royal Canin Sensible

  • FOS v mačji hrani uravnavajo črevesno floro.
  • Maščobne kisline v hrani za mačke imajo na črevesje preventiven vpliv.
  • Briketirana mačja hrana s sestavo, ki skrbi za odličen apetit mačke.
  • Mačja hrana Sensible ima nižjo vsebnost škroba za boljšo prebavo mačke.
  • Za mačje brikete Sensible je značilna visoka vsebnost lahko prebavljivih beljakovin.

Royal Canin Sensible 33 je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin za mačke

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke (petshop)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. V kolikor potrebujete nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo svetovali. Kaj se nam zdi pomembno? Da mačjega mladička že od malega navadite na kvalitetno hrano. Ta za mačke prinaša številne prednosti – še najbolj pa, da ne bo imela zdravstvenih težav v starejšem obdobju. Zdrave mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

10 kg, 400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Sensible”

Morda vam bo prav tako všeč…