Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat Sterilised

Na zalogi

Hrana za mačke Royal Canin Sterilised 37 je mačja hrana za sterilizirane mačke (od 1 do 7 let). Primerna za odrasle mačke, ki so nagnjene k pridobivanju telesne teže.

6,5987,99

Royal Canin

Opis

Royal Canin Sterilised 37 je mačja hrana za sterilizirane mačke (od 1 do 7 let).

Hrana za sterilizirane mačke Royal Canin Sterilised 37

Sterilised je popolna briketirana hrana za odrasle mačke, ki so nagnjene k pridobivanju telesne teže. Iztrebki so majhni in kompaktni, z manj neprijetnega vonja.

  • Pomaga zadovoljiti apetit
  • Pomaga ohranjati idealno telesno težo
  • Uravnoteženost mineralov skrbi za zdrav urinarni trakt
  • Vitamini in minerali za močan imunski sistem
  • Upočasnjuje prehranjevanje in preprečuje goltanje.

Royal Canin Sterilised 37 je ena od hran iz pestrega nabora mačjih hran blagovne znamke Royal Canin.

Royal Canin suha hrana za mačke

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Trgovina za mačke (petshop)

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam.

Če boste potrebovali nasvet glede mačje prehrane, se lahko obrnete na nas. Svetovali vam bomo glede suhe hrane za mačke. Nam se zdi pomembno, da mačjega mladička že od malega navajate na kvalitetno hrano. Kvalitetna suha mačja prehrana prinaša vrsto prednosti za vašo mačko. Mačke, ki se zdravo prehranjujejo in so fizično aktivne skozi vsa obdobja v življenju, dosežejo lahko visoko starost.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

10 kg, 400 g, 2 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat Sterilised”

Morda vam bo prav tako všeč…