Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Royal Canin Cat vrečke za mačke – koščki v omaki

Na zalogi

Royal Canin vrečke za mačke s koščki v omaki so mokra hrana za odrasle mačke pakirane v vrečkah po 85 g. Poskrbite za posebne potrebe mačk:

 • Instinctive,
 • Sterilised,
 • Indoor Sterilised.

1,55

Royal Canin

Opis

Royal Canin vrečke za mačke so mokra hrana za odrasle mačke, ki zadovoljujejo njihove specifične potrebe. Mokra hrana za mačke s koščki mesa v omaki je pakirana v vrečkah po 85 g.

Linija Royal Canin vrečk obsega mokro hrano za mačke v vrečkah po 85 g:

 • Instinctive
 • Sterilised
 • Indoor Sterilised

Mokra hrana za mačke Instinctive tanki koščki v omaki

Prehranska formula hrane, ki jo odrasle mačke instinktivno izberejo, je izdelana z mislijo na zdravje sečil pri mačkah, saj pomaga pri ohranjanju zdravih sečil mačke in idealne teže odraslih mačk.

 • Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, minerali, različni sladkorji.
 • Dodatki (na 1 kg): Prehranski dodatki: vitamin D3: 35 IU, E1 (železo): 3 mg, E2 (jod): 0,35, E4 (baker): 2,8 mg, E5 (mangan): 0,9 mg, E6 (cink): 9 mg.
 • Analitske sestavine: surove beljakovine: 12 %, vsebnost maščobe: 2,8 %, surovi pepel: 1,5 %, surova vlaknina: 0,9 %, vlaga: 79,5 %.

Hrana za mačke Sterilised tanki koščki v omaki

Popolna hrana za sterilizirane/kastrirane odrasle mačke, ki skrbi za ohranjanje teže steriliziranih mačk. Prav tako skrbi za zdravje sečil pri mačkah. Formula mokre hrane za mačke je izdelana tako, da jo odrasle mačke instinktivno izberejo.

 • Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, minerali, rastlinski beljakovinski izvlečki, različni sladkorji.
 • Dodatki (na 1 kg): Prehranski dodatki: Vitamin D3: 90 IE, E1 (železo): 3 mg, E2 (jod): 0,21 mg, E4 (baker): 1,6 mg, E5 (mangan): 0,9 mg, E6 (cink): 9 mg.
 • Analitska sestava: surove beljakovine: 9%, vsebnost maščobe: 2,6 %, surovi pepel: 1,3 %, surova vlaknina: 1,8%, vlaga: 81%.

Mokra hrana za notranje muce Indoor Sterilized koščki v omaki

Hrana, ki jo hišne notranje mačke obožujejo, je zasnovana tako, da ohranja zdravje prebavil in sečil. Mokra hrana vsebuje dobro prebavljive beljakovine za zdravo prebavo in za ohranjanje ravnovesja mineralov (vključno s kalcijem), pripomore tudi k ohranjanju zdravja sečil vaše odrasle mačke. Hrana je še posebej primerna za sterilizirane mačke z energijo, ki izvira iz beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.

 • Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, olja in maščobe, minerali, različni sladkorji.
 • Dodatki (na 1 kg): Prehranski dodatki: Vitamin D3: 40 IE, Železo (3b103): 3 mg, Jod (3b202): 0,3 mg, Baker (3b405, 3b406): 2,2 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg. Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 2 g.
 • Analitske sestavine: surove beljakovine: 9,7 %, vsebnost maščobe: 3,3 %, surovi pepel: 1,8 %, surova vlaknina: 0,9 %, vlaga: 80,8 %, kalcij: 0,25 %.

O blagovni znamki Royal Canin

Royal Canin hrana za pse in hrana za mačke izvira iz francoskega podjetja, ki proizvaja in oskrbuje mednarodno tržišče malih živali. Podjetje izvaja številne raziskave in na osnovi teh sestavlja različne formule hrane za pse in mačke. Pasja hrana glede na potrebe pasem psov in hrana za mačke glede na potrebe mačk. Na voljo so hrane prilagojene različnim prehranskim potrebam psov in mačk.

Royal Canin na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši mucki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o mačkah, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje mačjih skrbnikov. Obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta mačk, psov in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža 0,085 kg
Vrečka

Instinctive, Sterilised, Indoor Sterilised, Instinctive 12x85g (9+3 GRATIS), Sterilised 12x85g (9+3 GRATIS)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Canin Cat vrečke za mačke – koščki v omaki”