Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Taste Of The Wild Canyon River hrana za mačke – postrv

Na zalogi

Hrana za mačke Taste Of The Wild Canyon River je mačja hrana iz prekajenega lososa in postrvi. Suha briketirana hrana za mačke je primerna za vse starosti mačk. Pakiranje 2 kg.

21,49

Šifra: TOW-macke-Canyon-River-2kg Kategorije: , , Oznaki: ,
Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Taste Of The Wild Canyon River hrana za mačke s postrvjo je popolna mešanica briketov za mačke s postrvjo in prekajenim lososom.

Kvalitetna hrana za mačke Taste Of The Wild Canyon River

Hrana za mačke najvišje kvalitete ne vsebuje žit. Dodani so ji probiotiki in vlaknine za odlično prebavo. Vsebuje omega maščobne kisline in tavrin. Je visoko prebavljiva, zato je primerna tudi za občutljive mačke. Sestava hrane Taste of the Wild se zgleduje po prehrani divjih mačk.

Domače mačke v sebi nosijo nekaj divje mačke, ki zahteva prvinsko prehrano iz divjine. Dokazano je, da si domače mačke z divjimi mačkami delijo velik del genetike. Imajo zelo podobne prehranjevalne potrebe. Zahtevajo obroke, ki so veliki meri sestavljeni iz mesa, saj so muce odlične lovke!

Prednosti briketirane hrane za mačke Taste Of The Wild Canyon River Feline

  • Prekajeni losos in postrv sta odlična vira beljakovin, sta slastnega okusa in bogata z omega maščobnimi kislinami.
  • Hrana za mačke ima visoko vsebnost beljakovin, zato izpolni energijske potrebe mačk.
  • Mačji hrani je dodan sladki krompir. Ta vsebuje vlaknine, ki poskrbijo za zdravo mačjo prebavo. Je tudi bogat vir vitaminov A, B6 in C ter mineralov.
  • Briketi za mačke so brez žit (grain free).
  • So polni antioksidantov, ki zavirajo oksidativni stres, ki pospešuje staranje celic.
  • Omega-6 in omega-3 maščobne kisline ohranjajo pri mački zdravo kožo in kožuh. Pozitivno vplivajo na splošno počutje mačk.

V proizvodnji suhe mačje hrane je uporabljena voda v obliki pare. Voda je prečiščena s procesom reverzne osmoze (uporabljajo v proizvodnji ustekleničenih vod), pri kateri se prečisti skozi serijo finih filtrov. Ti iz vode odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije.

Mačja hrana je pakirana po 2 kg.

Trgovina za mačke in suha hrana za mačke priznanih blagovnih znamk

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne mačje hrane. Še več okusov hrane za mačke si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taste Of The Wild Canyon River hrana za mačke – postrv”

Morda vam bo prav tako všeč…