Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Taste Of The Wild Rocky Mountain hrana za mačke – pečena divjačina in losos

Na zalogi

Hrana za mačke Taste Of The Wild Rocky Mountain je mačja hrana s pečeno divjačino in lososom. Suha briketirana hrana za mačke je primerna za vse starosti mačk. Pakiranje 2 kg.

21,49

Šifra: TOW-macke-Rocky-Mountain-2kg Kategorije: , , Oznaki: ,
Blagovna znamka taste of the Wild

Opis

Taste Of The Wild Rocky Mountain hrana za mačke s pečeno divjačino in lososom je popolna mešanica briketov za mačke.

Kvalitetna suha hrana za mačke Taste Of The Wild Rocky Mountain

To je hrana za mačke najvišje kvalitete, ki ne vsebuje žit. Dodani so ji probiotiki in vlaknine za odlično prebavo. Vsebuje omega maščobne kisline in tavrin ter antioksidante. Je lahko prebavljiva, zato je primerna za občutljive mačke. Sestava mačje hrane se zgleduje po prehrani divjih mačk. In ker si vaša mačka želi okusa divjine, ji ga ponudite.

Domače mačke v sebi nosijo nekaj divje mačke, ki zahteva prvinsko prehrano iz divjine. Dokazano je, da si domače mačke z divjimi mačkami delijo velik del genetike. Imajo zelo podobne prehranjevalne potrebe. Zahtevajo obroke, ki so veliki meri sestavljeni iz mesa, saj so muce odlične lovke!

Prednosti briketirane hrane za mačke Taste Of The Wild Rocky Mountain

  • Prava divjačina je lahko prebavljiv protein, ki ohranja odlično mačje zdravje.
  • Prekajeni losos je odličen vir beljakovin. Je slastnega okusa in bogat z omega maščobnimi kislinami.
  • Za mačjo hrano je značilna visoka vsebnost beljakovin, ki zadosti energijskim potrebam mačk.
  • Hrani za mačke je dodan sladki krompir. Ta vsebuje veliko vlaknin za zdravo prebavo in je bogat z vitamini A, B6 in C ter minerali.
  • Hrana za mačke je brez žit (grain free).
  • V mačji hrani so antioksidanti, ki zavirajo oksidativni stres, ki pospešuje staranje celic.
  • V hrani za mačke so omega-6 in omega-3 maščobne kisline, ki ohranjajo zdravo kožo in kožuh pri mački. Pripomorejo k dobremu splošnemu počutju mačke.

V hrani za mačke je v procesu proizvodnje uporabljena prečiščena voda. Prečiščena je s procesom reverzne osmoze, ki se uporablja v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov. Ti iz vode odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije.

Mačja hrana je pakirana po 2 kg.

Trgovina za mačke in kvalitetna mačja hrana

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne mačje hrane. Še več okusov hrane za mačke si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Taste Of The Wild Rocky Mountain hrana za mačke – pečena divjačina in losos”

Morda vam bo prav tako všeč…