Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

TOW PREY za mačke – puran

Na zalogi

Monoproteinska briketirana hrana za mačke Taste of the Wild PREY je mačja hrana z omejenimi sestavinami – z okusom angus govedine. Mačja hrana je pakirana po 2,72 kg.

 • Monoproteinska hrana za mačke brez žit: Puran kot edini vir živalskih beljakovin.
 • Primerna hrana za občutljive mačke: Brez vsebnosti žit in krompirja.
 • Omejeno število sestavin: 3 ključne sestavine – puran, leča, piščančja maščoba.
 • Prednosti: Dodane mačkam specifične probiotične kulture, brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Original price was: 27,99€.Current price is: 26,59€.

Taste of the Wild

Opis

Taste of the Wild PREY za mačke je mačja hrana z omejenimi sestavinami. Poenostavljen pristop k hrani za hišne živali temelji na naravni prehrani. Zato ima hrana za mačke 4 ključne sestavine ali manj, je brez žit in krompirja ter brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Sestava – hrana za mačke Taste of the Wild PREY

Sestava: puran (60%), leča (38%), piščančja maščoba, naravna aroma, lososovo olje (vir DHA), DL-metionin, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat, sol, holin klorid, tavrin, posušen produkt fermentacije Lactobacillus acidophilus, posušen produkt fermentacije Bifidobacterium animalis, cinkov proteinat.

Nutritivni dodatki: vitamin E, niacin (vitamin B3), mangan proteatin, bakrov proteinat, cinkov sulfat, mangan sulfat, bakrov sulfat, tiamin mononitrat (vitamin B1), dodatek vitaminu A, biotin (vitamin B7), kalijev jodid, kalcijev pantotenat (vitamin B5 ), riboflavin (vitamin B2), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), dodatek vitamina B12, mangan oksid, natrijev selenit, dodatek vitamina D, folna kislina.

Vsebuje vir živih, naravno prisotnih mikroorganizmov.

Analitska sestava:

 • beljakovine 33%
 • maščobe 15%
 • vlaknine 3%
 • vlaga 10%
 • DHA 0,05%
 • omega-3 maščobne kisline 0.5 %
 • omega- 6 maščobne kisline 2,4%
 • selen 0.3 mg/kg
 • cink 150.0 mg/kg
 • vitamin A 15000 IU/kg
 • vitamin E (tokoferol) 150.0 IU/kg
 • tavrin 0,1%

Energijska vrednost: 3.689 kcal/kg.

Mačja hrana je na voljo v pakiranju, ki vsebuje 2,72 kg mačje hrane – briketov.

Tabela prehranjevanja je na voljo v galeriji slik. Nekatere mačke bodo morda zahtevale več ali manj hrane od navedenih količin, odvisno od stopnje aktivnosti in drugih dejavnikov. Za breje ali doječe odrasle mačke priporočamo hranjenje po lastni izbiri. Ne pozabite, da bo vašemu ljubljencu ves čas na voljo sveža voda.

Okus – formula za mačke je oblikovana tako, da ustreza prehranskim nivojem, ki jih je določil AAFCO (Združenje ameriških uradnikov za nadzor krme).

Taste of the Wild Prey je linija brezžitne (grain free) hrane, ki vsebuje omejeno število sestavin. Hrana za mačke je lažje prebavljiva, primerna tudi za mačke z občutljivo prebavo in preprečuje preobčutljivost na hrano. Dodane najnovejše probiotične kulture dodatno nudijo podporo prebavnemu traktu in skrbijo za vsesplošno dobro počutje mačk. Hrana je primerna za mačke v vseh življenjskih obdobjih. Formula je iz sestavin, ki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, brez soje in krompirja. Ne vsebuje umetnih arom, barvil in konzervansov. 3 ključne sestavine Taste of the Wild Prey Turkey: puran, leča, piščančja maščoba.

Trgovina za mačke

Hrana za pse in mačke Taste of the Wild PREY je po novem na prodaj v spletni trgovini za male živali in je na voljo v prodajalnah specializirane trgovine za male živali ZOO Slonček:
– Medvode (Cesta komandanta Staneta 22),
– Brežice (InterMarket, Tovarniška 10),
– Krško (Cesta krških žrtev 137).

Taste of the Wild je svetovno priznana blagovna znamka kvalitetne mačje hrane. Še več okusov hrane za mačke si lahko ogledate v naši spletni trgovini pod blagovno znamko Taste of the Wild. Vsi izdelki so na voljo tudi v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni!

Dodatne informacije

Teža 2,72 kg
Teža

2,72 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TOW PREY za mačke – puran”

Morda vam bo prav tako všeč…