Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačje žogice z zvončki – igrača presenečenja

Na zalogi

Plastične žogice za mačke z zvončki so mačje žogice premera 4 cm za brezskrbno igro mačk – navedena cena za 1 kos! Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

0,70

Croci

Opis

Mačje žogice z zvončki so priljubljene žogice za mačke premera 4 cm za brezskrbno igro mačk. Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

  • Mačke obožujejo žogice, zato jim ponudite okrogle mačje igrače – plastične žogice za muce z majhnimi zvončki so odlična izbira.
  • Mačja igrača žogica je izdelana iz trše plastike (mreža).
  • Žogica za muco je na voljo v različnih barvah v kombinaciji z belo barvo: zelena, rdeča, rumena, črna.
  • Premer žogice za mačke je 4 cm.

Žogice za muce z zvončki so le ene od izbranih mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več igračk za mačke smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke v trgovini za mačke

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

C6198405

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačje žogice z zvončki – igrača presenečenja”