Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mavrične žogice iz pene – igrača presenečenja

Na zalogi

Mavrične mačje žogice iz pene so pisane mačje žogice premera 3 cm za brezskrbno igro vaših mačk – navedena cena za 1 kos! Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

0,90

3 na zalogi

Croci

Opis

Mavrične žogice iz pene so mačje žogice za brezskrbno igro mačk, saj so izdelane iz zelo mehke pene. Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

  • Mačja žogica je izdelana iz mehke pene.
  • Žogica za muce je premera 3 cm.
  • Na voljo različne mavrične barve mehke penaste žogice: rumena, modra, zelena, roza, oranžna (pisane mavrične kombinacije).
  • Mačja žoga ‘rainbow ball’ je izbrana naključno!

Še več mačjih žogic na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke pa najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačje žogice iz mehke pene

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Veliko mačjih igračk je tudi takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

C6098619

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mavrične žogice iz pene – igrača presenečenja”