Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mehke nogometne žogice iz pene – igrača presenečenja

Na zalogi

Nogometne mačje žogice iz pene so mačje žogice premera 3,5 cm za brezskrbno igro mačk – navedena cena za 1 kos! Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

1,39

Croci

Opis

Mehke nogometne žogice iz pene so mačje žogice za brezskrbno igro mačk. Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

  • Mačja žogica je izdelana iz mehke pene.
  • Žogica za muce je premera 3,5 cm.
  • Na voljo različne barve mehke penaste žogice: rumena, modra, zelena, roza.
  • Mačja žoga je izbrana naključno – če izrecno želite ob nakupu izbrano barvo, vašo željo zapišite v opombo naročila. Potrudili se bomo in ustregli vaši želji, če bo želena barva na zalogi!

Še več mačjih žogic na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke pa najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačje žogice

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Veliko mačjih igračk je tudi takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

C6098617

Dodatne informacije

Teža 0.1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehke nogometne žogice iz pene – igrača presenečenja”