Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Smile žogice iz trde pene za mačke – smeško

Na zalogi

Smeško žogice iz trše pene so mačje žogice za igro premera 5 cm, rumena barva penaste žogice z narisanim nasmejanim obrazom. Navedena cena za 1 kos!

1,05

Croci

Opis

Smile žogice iz trde pene za mačke so mačje žogice za brezskrbno igro mačk iz kompaktne penaste mase.

  • Mačja žogica je izdelana iz trše, bolj kompaktne pene.
  • Žogica za muce je premera 5 cm.
  • Na voljo rumena barva penaste žogice z narisanim smeškom – nasmejan obraz.

Še več mačjih žogic na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke pa najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačje žogice vseh velikosti

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Veliko mačjih igračk je tudi takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

C6098093

Dodatne informacije

Teža 0.1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smile žogice iz trde pene za mačke – smeško”