Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žogica iz sisala s perjem za mačke – z mačjo meto

Na zalogi

Žogica iz sisala s perjem je mačja igračka napolnjena z mačjo meto.

4,11

9 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Žogica iz sisala s perjem vsebuje mačjo meto, zato spada med priljubljene mačje igrače.

  • Mačja žogica je polnjena z mačjo meto (CatNip).
  • Žogica je izdelana iz sisala in ima dodano pisano perje na vrvici.
  • Mačja igračka je iz vrvi sisala dveh barv.
  • Premer mačje žogice je 4 cm.
  • Mačja meta spodbuja mačke k igri.

Žogice in perje so mačkam zelo zanimive igrače, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke se rade igrajo tudi same
Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

83232

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žogica iz sisala s perjem za mačke – z mačjo meto”