Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

NI DOBAVLJIVO Silikatni pesek za mačje stranišče z vonjem sivke

Ni na zalogi

Silikatni pesek za mačje stranišče Blu Gold lavanda je antibakterijski posip za mačje stranišče s silikagelom. Odlikuje ga hitra vpojnost. Odišavljen silikatni pesek za mačje stranišče z vonjem sivke učinkovito preprečuje neprijetne vonjave v mačjem stranišču. Kristalni pesek je nežen do mačjih tačk in omogoča enostavno vzdrževanje mačjega wc-ja. Kristali z vonjem sivke so na voljo v pakiranju 5 L.

Trenutno na zalogi silikati Easy Clean in silikatni pesek Magic Clean.

10,27

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Šifra: 8001878168948 Kategoriji: , Oznaka:
Zoo Slonček

Opis

Silikatni pesek: Stranišče za mačke, v katerem je kristalni pesek, je lažje vzdrževati. Silikatni kristali namreč na površini ostanejo vedno suhi in čisti, poskrbeti je treba le za odstranjevanje ostankov trdega mačjega blata. Prednost mačjega silikatnega peska je v tem, da v mačjem stranišču ni potrebno odstranjevati peska po vsakem uriniranju mačke.

Higienski posip za mačje stranišče v obliki silikatnega peska hitro in učinkovito odpravlja neprijetne vonjave, saj kristali v nekaj sekundah absorbirajo urin in vlažen del mačjega trdnega blata. Dodatek vonja sivke pa še dodatno odišavi delikatne vonjave mačjega stranišča. Silikatni kristali preprečujejo razvoj bakterij, ki povzročajo slab vonj v mačjem stranišču, in patogenov bolezni mačk.

Silikatni pesek – silikatni kristali

Antibakterijski posip za mačje stranišče s silikagelom je 100% naraven in hipoalergen izdelek. Izdelan je iz čistega silikagela, ki je popolnoma neaktiven in nevtralen pH izdelek, ki mu ni dodan noben kemični element.

Uporabljene odišavljene mačje kristale po uporabi odvržemo med splošne odpadke, ne odlagamo jih v stranišče.

Odišavljen s sivko silikatni pesek za mačje stranišče Blu Gold lavanda je na voljo v pakiranju 5 litrov.

Nasvet: Za lažjo menjavo posipa za mačje stranišče uporabite vrečke za mačje stranišče iz naše ponudbe. Omogočile vam bodo hitro in higienično menjavo mačjega peska ali mačjih kristalov.

Druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NI DOBAVLJIVO Silikatni pesek za mačje stranišče z vonjem sivke”