Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nevtralizator za mačje stranišče Gill’s Fresh Buster

Na zalogi

Nevtralizator za mačje stranišče Gills Fresh Buster izboljša kakovost zraka v zaprtem mačjem stranišču. Enostavna uporaba!

4,99

Šifra: C3052366 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Croci

Opis

Nevtralizator za mačje stranišče Gill’s Fresh Buster absorbira neprijetne vonjave mačjega urina.

 • Gill’s Fresh Buster je lovilec vonjav v mačjem wc-ju (litterbox air purifier).
 • Absorbira vonjave – na povsem naraven način izboljša kakovost zraka v zaprtih mačjih straniščih in v okolici.
 • Lovilec neprijetnih vonjav – filtrirni material je zaprt v vrečki.
 • Vrečko Gills Fresh Buster pritrdite v mačje stranišče s posebnim lepilom.
 • Filtri v vrečki kot goba absorbirajo slabe vonjave brez uporabe kemičnih dezodorantov, ki bi lahko škodili vaši mački.

Kdaj je treba v mačje stranišče namestiti nevtralizator vonjav?

Fresh Buster je izdelek, ki pomaga nevtralizirati neprijetne vonjave zaprtega mačjega stranišča, svetujemo, da ga preventivno namestite v mačje stranišče! Prinaša veliko prednosti!

 1. Nevtralizator za mačje stranišče absorbira vonjave in je primeren za vsa zaprta mačja stranišča.
 2. Je učinkovit in naraven izdelek: brez kemikalij in popolnoma nestrupen ter 25-krat učinkovitejši od običajnih filtrov z aktivnim ogljem!
 3. Odlikuje ga visoka vpojnost: nevtralizator nase veže neprijetne vonjave, namesto da jih prekrije z dišavami. Do 80 % manj izpustov amoniaka iz blata: še posebej učinkovito pri zmanjševanju plinov amoniaka, ki bi lahko povzročili telesne bolezni drugim živalim ali otrokom!
 4. Absorbira vonjave iztrebkov mačk.
 5. Enostaven za uporabo: Vrečke s filtrirnimi podlogami so zaprte in enostavne za namestitev v mačje stranišče.
 6. Primeren za vse vrste zaprtih stranišč za mačke.
 7. Odlična alternativa kemičnim dezodorantom in parfumom za male živali.

Oprema za mačje stranišče

Osvežilec s sivko in druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

C3052366

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nevtralizator za mačje stranišče Gill’s Fresh Buster”