Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pesek za mačje stranišče z vonjem limone Purissima

Ni na zalogi

Pesek za mačje stranišče Purissima ima visoko in hitro vpojno moč. Posip za mačje stranišče je antibakterijsko in prijetno odišavljeno z vonjem limone. Higienski posip za mačke je popolnoma naraven – iz drobnozrnatega bentonita. Na voljo je pakiranje 5 L peska za mačji WC.

6,70

Ni na zalogi

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Pesek za mačje stranišče Purissima je higienski posip za mačje stranišče iz 100% zelo drobnozrnatega bentonita. Dodana mu je mikrokapsulirana dišava limone, ki se sprosti, ko je pesek navlažen z urinom. Odišavljen mačji pesek za WC tako odpravlja neprijetne vonjave povezane z mačjim uriniranjem.

Mačji pesek je med predelavo dezinficiran z razkužilom, ki ima baktericidno delovanje proti glavnim patogenom bolezni za mačke. Posip za mačke deluje antibakterijsko, saj se zaradi bakterij v mačjem stranišču razvije slab vonj. Ker je velikost zrnc mačjega peska majhna, pride do hitre aglomeracije ob stiku z mačjim urinom. V pesku nastanejo trdne kroglice z zmanjšano dimenzijo, kar zagotavlja prihranek.

Pakiranje mačjega peska 5 L zadostuje za približno 15 dni.

Pesek za mačje stranišče – lastnosti:

  • Bela barva
  • Vlažnost 12%
  • Navidezna gostota 0,95 g / ml
  • Velikost delcev 0,5 – 2 mm
  • Absorpcija vode > 180% (metoda Westinghouse)

Nasvet: Za lažjo menjavo posipa za mačje stranišče uporabite vrečke za mačje stranišče iz naše ponudbe. Omogočile vam bodo hitro in higienično menjavo mačjega peska ali mačjih kristalov.

Druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pesek za mačje stranišče z vonjem limone Purissima”