Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Predpražnik za mačje stranišče – tačka

Na zalogi

Predpražnik za mačje stranišče v obliki tačke, na voljo v črni barvi ali turkizni barvi – dve različni velikosti.

9,99

Kerbl

Opis

Predpražnik za mačje stranišče – tačka črne barve.

  • Mačji predpražnik iz tkanih plastičnih niti – podloga za mačji wc.
  • Dimenzije mačjega predpražnika:
    • Kerbl: 47 x 40 cm (črna barva),
    • Croci: 40 x 30 cm (črna ali turkizno modra barva).
  • Predpražnik za mačke postavimo pred vhod mačjega stranišča – podloga za mačje stranišče ujame posip.
  • Predpražnik za mačji wc je enostaven za čiščenje – preprosto ga posesate ali mačji pesek in silikatne kristale stresete z njega.

Preproga za mačji wc in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81690 / C6028325

Dodatne informacije

Velikost tačke

Črna 47 x 40 cm, Črna 40 x 30 cm, Turkizna 40 x 30 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Predpražnik za mačje stranišče – tačka”