Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Silikatni kristali za mačje stranišče Easy Clean

Na zalogi

Silikatni pesek za mačje stranišče Easy Clean je antibakterijski posip za mačje stranišče s silikagelom. Odlikuje ga hitra vpojnost in učinkovito preprečevanje neprijetnih vonjav v mačjem stranišču. Kristalni pesek je nežen do mačjih tačk in omogoča enostavno vzdrževanje mačjega wc-ja. Na voljo običajen ali odišavljen.

11,4516,50

Šifra: Kristali-Easy-Clean Kategoriji: , Oznake: , ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Silikatni kristali Easy Clean: Mačje stranišče s kristalnim peskom je lažje vzdrževati, saj silikatni kristali na površini ostanejo vedno suhi in čisti, poskrbeti je treba le za odstranjevanje ostankov trdega mačjega blata. Prednost mačjega silikatnega peska je ravno v tem, da v mačjem stranišču ni potrebno odstranjevati peska po vsakem uriniranju mačke.

Higienski posip za mačje stranišče v obliki silikatnega peska hitro in učinkovito odpravlja neprijetne vonjave, saj silikati v nekaj sekundah absorbirajo urin in vlažen del mačjega trdnega blata. Silikatni kristali preprečujejo razvoj bakterij, ki povzročajo slab vonj v mačjem stranišču, in patogenov bolezni mačk.

Silikatni kristali – silikatni pesek

Antibakterijski posip za mačje stranišče s silikagelom je 100% naraven in hipoalergen izdelek. Izdelan je iz čistega silikagela, ki je popolnoma neaktiven in nevtralen pH izdelek, ki mu ni dodan noben kemični element.

Uporabljene kristale po uporabi odvržemo med splošne odpadke, ne odlagamo jih v stranišče.

Silikatni pesek za mačje stranišče Easy Clean je na voljo v dveh pakiranjih: 3,6 litrov (1,44 kg) in 7,5 litrov (3,20 kg).

Nasvet: Za lažjo menjavo posipa za mačje stranišče uporabite vrečke za mačje stranišče iz naše ponudbe. Omogočile vam bodo hitro in higienično menjavo mačjega peska ali mačjih kristalov.

Druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

C4025775 / C4025777 / C4025778
C4025360 (lavanda)
C4025361 (zeleno jabolko)

Dodatne informacije

Litraža

Navaden 3,6 L (1,44 kg), Navaden 7,5 L (3,20 kg), Navaden 15 L (6 kg), Lavanda 7,5 L (3,20 kg), Zeleno jabolko 7,5 L (3,20 kg)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silikatni kristali za mačje stranišče Easy Clean”