Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Stranišče za mačke Minka Z

Na zalogi

Stranišče za muce Minka Z je zaprt mačji WC z nihajnimi vrati, na voljo v zeleno-beli barvi.

17,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Stranišče za mačke Minka Z je zaprt mačji WC z vrati v zeleno-beli barvni kombinaciji.

Stranišče za mačke – lastnosti

  • Stranišče za mačke ima nihajna vratca in ročaj za lažje prenašanje.
  • Stranišče za muce ima filter za mačji wc – ogleni filter preprečuje prehajanje smrada iz wc-ja v prostor.
  • Dimenzije mačjega wc-ja so 57 x 39 x 41 cm.
  • Stranišče za mačko je na voljo z zelenim spodnjim delom in belim zgornjim delom.

Trgovina za mačke in druge domače živali

Mačje stranišče in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81570

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stranišče za mačke Minka Z”