Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nizek praskalnik za mucke Green Leaves – 42 cm – monstera

Na zalogi

Nizek praskalnik za mucke Green Leaves je mačji praskalnik za brušenje krempljev z motivom monstere dimenzij 30 x 30 in višine 42 cm.

16,99

6 na zalogi

Blagovna znamka Croci

Opis

Nizek praskalnik za mucke Green Leaves je mačji praskalnik za brušenje krempljev z motivom monstere.

Kakšen je praskalnik za mačke?

  • Mačji praskalnik ima palico, ki je ovita z vrvjo iz sisala – mački omogoča, da se dobro pretegne in nabrusi kremplje.
  • Mačje drevo ima na dnu ploščo ovito v moderno blago svetlo zelenih in temno zelenih listov monstere.
  • Dimenzije praskalnika so 30 x 30 x 42 cm.
  • Podstavek z monstero 30×30 cm zagotavlja stabilnost praskalniku.
  • Iz stebra visi žogica iz sisala, ki spodbuja igro in radovednost pri mački.
  • Praskalnik ima preprost, a funkcionalen dizajn za mačko.
  • V moderno blago oblečen praskalnik postane popoln kos pohištva v slogu džungle.

Trgovina za mačke in mačja drevesa

Nizek praskalnik za mucke je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke boste našli tudi v naših poslovalnicah trgovin za male živali ZOO Slonček. Vabljeni na obisk, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačke praskajo in zakaj mačka potrebuje praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Kako odpraviti neprimerno mačje vedenje?

Če imate doma mačko, ki se neprimerno vede, vas bo morda zanimalo, kako s prevzgojo odpraviti neprimerno mačje vedenje. Zakaj do njega pride, kakšno vedenje je za mačko neprimerno, kdaj se mačka neprimerno vede in kako lahko to spremenite z majhnimi spremembami v njenem vsakdanu!

C6121521

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nizek praskalnik za mucke Green Leaves – 42 cm – monstera”