Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€

Osnovni mačji praskalnik z votlino Amethyst – različne barve

Na zalogi

Praskalnik za muce Amethyst je manjše mačje drevo za brušenje mačjih krempljev. Praskalnik ima majhno votlino, v kateri mačka lahko najde varno skrivališče. Visoko je 57 cm in na voljo v modri in bež barvi.

19,99

Počisti
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Osnovni mačji praskalnik z votlino Amethyst je mačje drevo za brušenje mačjih krempljev. Praskalnik z majhno mačjo votlino, v katero se mačka lahko skrije.

  • Velikost mačje votline je 31 x 31 cm.
  • Višina stebra s sisalom 57 cm.
  • Debelina stebra Ø 6 cm.

Praskalnik za mačke Amethyst je na voljo v modri in bež barvi.

Osnovni mačji praskalnik Amethyst z manjšo votlino in je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

84472 / 84473

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg
Barva

Bež, Modra

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osnovni mačji praskalnik z votlino Amethyst – različne barve”

Morda vam bo prav tako všeč…