Opis
Mesna moka iz zelenoustih školjk v obliki prehranskega dodatka Velox Canina – energija za sklepe. Pakiranje 150g.
- Prehranski dodatek je 100% mesna moka iz zelenouste morske školjke (Perna Canaliculus) z naravnimi omega maščobnimi kislinami
- Predstavlja koncentrirano moč za delovanje mišično-skeletnega sistema pri psih in mačkah.
Sestava: 100% mesna moka iz novozelandskih zelenoustih školjk (Perna canaliculus)
Kako deluje na telo zelenoustna morska školjka?
- Velox se uporablja za oskrbo mišično-skeletnega sistema z visokokakovostnimi glikozaminoglikani (GAG), ki jih vsebuje zelenoustna školjka (Perna canaliculus) z Nove Zelandije.
- GAG, kot so hondroitin sulfat, heparan sulfat in hialuronska kislina stabilizirajo in obnavljajo strukture vezivnega tkiva, kot so kite, vezi ter sklepni hrustanec in medvretenčne ploščice. Izboljša se delovanje vašega štirinožnega prijatelja in spodbuja počutje.
- Omega maščobne kisline, ki jih vsebuje, pomembno prispevajo k celotni presnovi na splošno in zlasti k skupni presnovi.
- Puferska zmogljivost sklepnega hrustanca je podprta v njegovi fiziološki funkciji.
Delovanje
- Pasji mladički in mačji mladički: za optimalen razvoj kit, vezi in sklepov
- Psice in mačke – breje in v laktaciji: za podporo vezivnega tkiva med brejostjo in po kotitvi
- Stari psi in stare mačke: za optimizacijo dobrega počutja in kakovosti življenja
- Aktivni psi (trening): za izboljšanje vzdržljivosti in motivacije
Priporočila za hranjenje in doziranje (1 čajna žlička = približno 3 g):
- Psi: 4 tedne ali trajno, po potrebi – na dan pol čajne žličke na 10 kg telesne teže (največ 2 žlički) zmešajte s hrano.
- Mačke: Na dan pol žličke vmešajte v hrano. Ustrezno manj za mačje mladiče.
Vsa prehranska dopolnila za pse so predstavljena na strani Prehranska dopolnila za pse, za mačke pa na strani Prehranska dopolnila za mačke. Še več izdelkov za vaše pse lahko dobite na poličkah naše spletne trgovine ali v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.